Wellness in Beusichem

infrarood Sauna

  Naast onze sportactiviteiten hebben wij ook ontspanning. De infarood sauna is ideaal voor rugklachten of reuma bijvoorbeeld. De penetrerende warmte van de infrarood straling zorgt voor een zuiverende transpiratie. Acne, en dergelijke worden ermee succesvol behandeld.

Door het openen van de poriën verdwijnen talg, cosmetica, vuil en droge huidcellen. Een zachte huid is het resultaat.
De sauna is aan te bevelen voor hen die na een lange vermoeiende werkdag of periode tot rust willen komen in een ontspannen sfeer. Bovendien wordt de stofwisseling gestimuleerd. Omdat IR-warmte een vetafvoerende werking heeft, is er sprake van duidelijk gewichtsverlies. Verder wordt door de explosieve toename van het transpiratieproces het afscheiden van giftige stoffen als alcohol, nicotine, cadmium, lood, zink, nikkel en sodium versneld. De nieren worden zodoende ontlast. Door het vochtverlies gaat men veel water drinken en ook dat heeft een zuiverende werking.

 


Massagestoel

Regelmatig onthaasten is de sleutel om verantwoord met uw lichaam en psyche om te gaan. Probeer onze massagestoel. Er zijn verschillende methodes en niveau's. Dit betekent dat u de intensiteit kunt instellen varierend van een lichte massage tot aan een zware en intensieve massage en alles wat er tussenin zit. De voeten, benen, onderrug, midden, bovenrug en nek worden volledig gemasseerd met onze stoel.