Natur'elle beautysalon te Beusichem:

Welkom bij Natur'elle beautysalon,

Graag stel ik mezelf eerst aan u voor. Mijn naam is Ashley de Ronde en ik ben 24 jaar oud en kom uit Oosterhout. Aan het IMKO-college te Breda heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en met succes afgerond. Na mijn opleiding ben ik vanuit huis gestart met mijn eigen beautysalon. Daarnaast was ik werkzaam in de detailhandel. Ik heb altijd de ambitie gehad om uiteindelijk een eigen beautysalon te openen en introduceer ik u graag Natur'elle beautysalon. 

Bij Natur'elle beautysalon wordt gewerkt met het merk Docteur Renaud. Alle producten zijn op plantaardige basis en bestaat ruim 60 jaar. Deze beautylijn is opgezet door de franse geneesheer dr. Louis Renaud. Dr Renaud selecteert de meest efficiënte en sensoriële werkstoffen om aan de behoefte van de huid te beantwoorden. De frisheid van framboos, de zachtheid van kamille, het stralende teint effect van wortel, de zuiverheid van limoen...

Om van het gebruik van de producten een waar plezier te maken spreken de formules van Dr Renaud alle zintuigen aan: heerlijke geuren, zalige texturen, sprankelende kleuren! een filosofie van geluk zit verpakt in het hart van de formules.

Neem een kijkje op mijn website en plan gezellig een afspraak in www.naturellebeautysalon.nl
Graag tot ziens, 

Ashley de Ronde 
Naturelle 1    Naturelle 2