Krachttraining

Algemene Krachttraining heeft als doel om het gehele lichaam sterker te maken. Denk hierbij aan het verstevigen van de rug om rugklachten te voorkomen, het voorkomen van blessures bij sporters, of om gewoon in het geheel een sterker lichaam te creëren.

In onze vernieuwde krachttraining zaal hebben wij gekozen voor Nautilus. Een van de belangrijkste resultaten waarmee je spieren gedurende het volledige bewegingsbereik steeds met de optimale weerstand te maken krijgt.

Het is normaal dat je stijver wordt naarmate je ouder wordt, maar dit betekent niet dat je moet stoppen met sporten of andere activiteiten. Door regelmatig te bewegen blijf je lenig en beweeglijk, en voel je je beter en vitaler. Als je graag sport, kom vrijblijvend even langs. Voor iedereen die actief is, kan lenigheid het verschil betekenen tussen blessures en gezond bewegen. 

Wil je meer informatie over onze krachttraining vraag ernaar aan onze balie of bel ons, 0345-513111. Natuurlijk kun je ook via onze contactpagina informatie aanvragen.

krachttraining beusichem