MedewerkersAshley de Ronde
Sinds 2015  ben ik begonnen met mijn eigen schoonheidssalon Naturélle Beautysalon bij Wellness Center Bosch. Ik zorg voor Luxe en rustgevende schoonheidsbehandelingen, Manicure met gelcolors van OPI en plan Make-up party's in met onze stoere edge Pui Pui en uiteraard ook kleine behandelingen zoals epileren, wimpers en wenkbrouwen etc. Je kunt mij bereiken op tel.: 0614433188. Neem even een kijkje op mijn website www.naturellebeautysalon.nl 

Casper Ehlhardt
Ik ben afgestudeerd aan de sportacademie in Utrecht. Ik ben de spinninginstructeur op de maandagavond!

Angela de Vos
Ik geef paalfitness. Het volgen van paalfitness is niet alleen erg leuk maar ook nog eens goed voor je spieren.  

Erick Bosch
Ik heb naast mijn stoffeerwerk,  in 2007 mijn Spinning Indoor Cycling diploma gehaald en geeft spinninglessen en intervaltraining.

Elly Bosch
Mijn sportopleidingen heb ik in Nijverdal gedaan en heb een breed scala aan Aerobic, Powerplate,  calla Powernetics, Fitness, Aeronetics, Thai bo Instructor training Course, Fysio Fhysics lage rugklachten behaald. Op dit moment begeleid ik stagiaires en management ons centrum. Wij zijn Calibris gecertificeerd.
 

Monique van der Sloot
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en woon in Culemborg. Ik geef pilateslessen en Body Workout Balance Ball/Tai-chi. Ik ben pychosociaal counselor in opleiding. Wilt u meer over mij en mijn praktijk weten? kijk dan op mijn site!


Saskia Jansen
Ik ben 26 jaar en heb mijn dansopleiding bij de Utrechtse dans Academie afgerond. Daarnaast geeft ik Slim and Shape Yoga en studeer ik bij Yogapoint in Utrecht en Woerden een Yogaopleiding, daarbij volg ik een Ecstatic Dance Teacher, waarbij ik leer mensen te begeleiden om hun eigen gevoel en innerlijke wereld te verkennen en te uiten met dans. Wat ik tenslotte nog wil delen is, dat ik een creatief persoon ben. Ik houd ervan te schilderen, dromenvangers te maken, zo nu en dan gedichten schrijven, te koken, te reizen. Voor zover over mij. Wie ben jij? kom gerust een keertje kijken bij mijn dans of Yoga lessen, dan kunnen we elkaar ontmoeten en kennis maken. Dt lijkt me leuk!