Workouts bij Wellness Center Bosch in Beusichem

Spinning:
Zorgt voor het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud, zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen. Een Complete training die je vetverbranding, spierkracht en conditie ten goede komt. Een flink uurtje spinning verbrand je 900 calorieën. Lees meer over spinning.


Paal Fitness:
Paal Fitness is een complete niet alledaagse workout. Alle spieren worden getraing en jouw conditie en lenigheid zullen hierdoor toenemen. Lees meer over Paal Fitness

 


Easy Flow Yoga:

De easy flow Yoga les is een rustige les, waarbij mensen die rustig willen opbouwen of fysieke klachten hebben aan deel kunnen nemen. De intentie is dat er met zachtheid bewogen wordt en naar eigen kunnen, zodat lichaam en geest kunnen herstellen. In de les wordt er ook veel met de ademhaling gewerkt en aan het eind van het uur is er een heerlijke eindontspanning. 

Slim and Shape Yoga:

 
Deze les is gericht op het detoxen van het lichaam en geest en het "shapen" van het lichaam. Grote spiergroepen worden aangesproken en houdingen worden aangenomen die goed zijn voor de stofwisseling en het detoxen, een voorbeeld daarvan is de twist. Aan het einde is er een buik-bal massage en ook weer die heerlijke ontspanning.
De intentie van Slim and Shape Yoga is zonder stress en gezond door het leven te bewegen. 

 

Pilates:
Ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. Het centrum van kracht, de buikspieren, rugspieren, binenkant dijbeen en bilspieren, is het punt van waaruit alle oefeningen worden opgebouwd. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en een goede houding en bewustzijn van je lichaam. Lees meer over Pilates.

 

Body workout Balance Ball/Yoga-moves:
Deze verstrekt spieren van de lichaamskern met behulp van de Balance Ball. Het verbetert spiercontrole en beheersing, de algehele lichaamshouding en minimaliseert druk op de gewrichten tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Lees meer over Body workout Balance Ball.